Powered By Blogger

luni, 15 martie 2010

Exista cineva care (isi) baga...jurnalistii in seama

Mai am putin si termin facultatea. Ce o sa devin eu? Jurnalista sau carpa de sters pe jos a unuia precum Becali? Eu inteleg ca in toate profesiile (pentru nestiutori : jurnalismul este o profesie in devenire. Asa am invatat la sociologia jurnalistilor) exista si parti mai putin placute, dar nu pot sa concep situatii in care esti facut ca o albie de porci de un analfabet. Ca sa intelegeti mai bine de ce sunt  indignata o sa va spun pe scurt ce s-a intamplat. Jiji Becali a fost foarte iritat de intrebarile unei jurnaliste cu privire la interesele sale într-o firmă pe care n-a trecut-o în declaraţia de avere cu toate ca a recunoscut la un moment dat în presă că el se află în spatele afacerii, motiv pentru care a inceput sa o injure. Nu are rost sa intru in detalii si sa mentionez ce firma, cand si de ce. Relevanta este atitudinea europarlamentarului nostru care nu a aflat ce inseamna decenta.

Este frustrant sa stiu ca 3 ani  invat si ma pregatesc pentru a deveni jurnalista si ma gandesc ca dupa ceva timp o sa ajung sa si profesez si in 30 de secunde se pisha unul pe tine si pe toate studiile tale, pe sesiuni, licenta si mastere si cate si mai cate. Dar acei tarani uita ca sunt mediatizati de catre jurnalisti si ca daca n-ar fi existat mass media erau niste "Gici" (pl. de la Gica) necunoscuti.
Dar de ce ma mir? In viziunea presedintelui Basescu jurnalistele sunt pasarici imputite, Berbecali isi baga si isi scoate ce vrea cand vrea si ne da in p...ace la orice ora.
As putea sa mai scriu inca trei pagini pe marginea acestui subiect, dar...gata, incerc sa termin. Sunt dezamagita de tot ce se intampla si ma gandesc ca poate se mai schimba ceva pana o sa ajung eu jurnalista lu' peste. Ha, ha, ha. Nici eu nu cred ce spun. Dar speranta moare ultima.
Ps : Era sa uit...Gigi, pleaca din Ghencea!

Si ca sa vedeti ca acestui personaj (care sigur nu stie tabla inmultirii cu 2 daca il iei pe sarite) ii place panarama si dezmatul in direct si in reluare, priviti-l cum se balacare cu "Meme-ul". Pentru ca lui asa ii place. Dupa ce inceteaza colaborarea cu cineva, incepe sa arunce cu noroi in acele persoane (vezi Hagi, Bergodi etc).

2 comentarii:

Unico spunea...

Chiar nu v-ati dat seama ca suntem pioni in tzarisoara asta ... ca suntem manipulati de putere si de pl mea..Trebuie sa facem o revolutie de vreo 2 miliarde de oameni .. New World Order .. sa scapam de scursurile si de sugativele astea ..Trist!

Samael spunea...

In primul rand trebuie sa... ANGAJAM LUNETIST!!!

Trimiteți un comentariu